Wil je een nieuwe structuur leren voor die titels van videogames? Motiveer dat veel gemakkelijker en ook veel meer om weddenschappen te plaatsen en deel te nemen aan de meest effectieve gokspellen. Met onze spiksplinternieuwe book of ra online free zul je versteld staan ​​hoe fascinerend en fascinerend het eigenlijk is! De reden waarom je twee keer nadenkt en zoekt naar wat je in het verleden hebt geïdentificeerd, gaat naar de no deposit bonus slots en je voelt dat deze opvattingen echt met jezelf te maken hebben. In dit artikel kom je de favoriete spelspellen tegen, net als Texas Hold’em, Twenty One en vele andere. Enthousiasme en waarschijnlijkheid waar echte celebs voor leven, omdat je in 5 eenheden voordelige wijzigingen kunt aanbrengen om het hele leven te veranderen en de specifieke succesvolle en ook winnaar te worden! Hoewel enkelen onzeker vasthouden aan de https://free-daily-spins.com/slots/koi-princess, moet u het voor elkaar krijgen en de bundel geld in uw eigen handen krijgen. In feite kunnen puur levendige en zelfverzekerde consumenten heel goed de dingen krijgen die ze moeten verdienen zonder maandenlange investeringen te hoeven doen om oninteressant werk uit te voeren! Heb je veel geld nodig, maar weet je niet waar je het idee vandaan haalt? Kom in online live casino betrug om de wensen van een persoon werkelijkheid te maken!

Op deze pagina kunt u reactie terug vinden van mensen die bij mijn een workshop gevolgd hebben.

Ik wil ze dan ook langs deze weg bedanken dat ze de moeite genomen hebben om een reactie te schrijven

en dat ik hem op de site mag plaatsen.

 

November 2011

Hoi Anne-Marie,

Even een kleine reactie op de workshop.

Ik vond het echt heel erg leuk!! Zou je misschien wat foto’s kunnen doorsturen?

Ben begonnen met mijn Jack Russell, die ik ook bij me had, te masseren. Ik doe het eerlijk gezegd  niet eens iedere dag, maar ik merk wel resultaat. Hij wordt vrolijker en vrijer. Heeft weer wat meer zin in het leven.

Ik ben nog niet begonnen met de bach, gewoon omdat ik even wil bekijken wat het effect van de massage is.  Vooralsnog is dat dus erg goed.

Vervolg

Verder wil ik even zeggen dat het heel goed gaat met de hondjes,

Danny, de jack, is deze week voor het eerst weer heerlijk languit voor de kachel gaan liggen. Hij wordt in het geheel vrolijker. M’n rottweiler is weer helemaal de oude. Niks meer aan te zien.

Dus we zijn, best lekker bezig, al zeg ik het zelf…

Groetjes, Yvonne

 

Hallo Anne-Marie
Bedankt voor de leuke workshop. Met Lucca gaat het goed zijn plekejs van de atopie zijn zo goed als over.
Zijn Rug is helemaal los zijn achterkant zat best wel vast. Jewel mijn andere hond vind het ook heerlijk en ook haar rug zat goed vast de plekken waar het vast zit vinden ze vervelend als je die masseer maar door jou truckjes gaat lukt het hartstikke goed.
Voor de mensen die er aan denken om een workshop te gaan doen bij jou kan ik zeggen DOEN. het zo leuk om te ervaren dat je doormiddel van massage veel voor je honden kan doen je ziet ook snel resultaat. Verder vind ik super dat je na zo workshop jou altijd mag contacten voor hulp. nogmaals bedankt!!!

Groetjes Anita

22-05-2011

Heb 2 workshops gevolgd bij Anne-Marie; vanuit 2 oogpunten. Ten eerste omdat ik mijn honden het beste wil geven, en ten tweede omdat ik met therapiehonden werk in instellingen, speciale scholen etc.

Het was echt super interessant en leerzaam, waar ik zeker wat mee kan in de praktijk. Ik kan natuurlijk de massage gebruiken in mijn werk, goed voor de patiënten en goed voor de honden.

Daarbij heb ik een hond (is geen therapiehond, maar de “huishond”; Polleke heet hij) die wat onzeker is en angstig voor alles wat nieuw is. Heb op Polleke de massage uitgeprobeerd, en het werkt!! Dagelijks krijgt hij zijn massage en ik moet zeggen dat hij al een stuk rustiger is; hij gaat echt met sprongen vooruit. Heb hem ook op advies van Anne-Marie een paar weken aan de Bachbloesem gezet.

Waar ik het aan kan zien is dat, als wij voorheen aan het wandelen waren en er kwam een hond aan die hij niet kende ging hij al op voorhand grommen; nu kijkt hij nog wel maar doet niets meer. Prima zo!!

En het mooiste voorbeeld is Kaya. Sinds een week woont Kaya ook bij ons. Wist bijna zeker dat Quinty en Rhett daar geen problemen mee zouden hebben.(Die zijn zo makkelijk, die vinden alles goed) Polleke zou nog de vraag zijn… Maar: heb Polleke eerst een massage gegeven en daarna kennis laten maken met Kaya en een stuk gewandeld met ze; en Polleke reageerde heel normaal, net of ze er altijd al bij hoorde.

Ben dus heel blij dat ik de workshops gevolgd heb. En het resultaat mag er zijn!!

Daarbij wordt alles netjes uitgelegd en is het een gezellige en leerzame workshop.

Anne-Marie, bedankt voor de leerzame dagen en de gezelligheid!!

Groetjes, Judith       Therapiehond West Brabant

 

15-11-2010

Beste Anne Marie,
 
De cursus is intussen al weer even geleden en met Randy gaat het nog steeds uitstekend!
Als hij wil dat ik z’n buik masseer blijft hij gewoon net zo lang staan tot ik doe wat hij vraagt.
Soms is het wel lastig om z’n buik weer “los” te krijgen, alsof hij erg gespannen is.
Hij ontlast nu 2x per dag wat voor hem redelijk nieuw is.
Het is zoals het nu gaat echt een hele verademing.
Niet meer ellenlange stukken lopen in de hoop dat er iets kleins uitkomt.
Hij is echt erg opgeknapt en zit er fantastisch uit.
Bedankt dat je zulke cursussen aan mensen zoals wij geeft.
 
Vriendelijke groet,
 
Renate van Heukelum

23-10-2010

Hoi Anne-Marie

 
Heel erg bedankt voor de workshop van vandaag.
 
Samiec en ikzelf zijn helemaal ZEN en ik ben van plan de massage op meer dan regelmatige basis thuis toe te passen. We genieten er gewoon allebei van, en je voelt gewoon de band tussen jezelf en je hond sterker en anders worden.
 
Ik heb heel veel bijgeleerd vandaag, ook echt voelen, aanvoelen.
Een mens doet dat veel te weinig, op gevoel en voelen afgaan.
 
Het was een leerrijke en aangename dag, echt een aanrader voor iedereen die zijn hond graag ziet en hem wil helpen, een goed gevoel geven. Want die indruk heb ik echt wel, Samiec voelt zich super bij die massages.

14-08-2010


 
Onze 9 jarige newfoundlander Bronco, begon zijn ouderdomskwaaltjes te vertonen… Waaronder spierverval in de achterhand. En hoe lastig is dit als je een reu bent!!! Hij begon tijdens het plassen met een poot omhoog steeds moeilijker te vinden en kukelde telkens om. Ook met poepen begon dat…  En voor een zware hond is dat geen doen… Probeer hem maar weer eens omhoog te hijsen… Natuurlijk eerst een bezoek aan de dierenarts gebracht, die concludeerde dat zijn rug ´vast´ zat en raadde aan om Bronco te gaan masseren! Nou, op naar huis dus… En daar ben ik op mijn manier begonnen met kneden! Helemaal niet zoals je hoort te masseren, maar toch! Hij vond het lekker, dat kon ik duidelijk aan hem merken! Tja, en toen was het voor mij een kleine stap om te gaan googlen op Hondenmassage. Zo kwam ik dus al snel op de site van Annemarie terecht. En zag tot mijn grote vreugde dat zij ook workshops gaf. Voor mij wel een eindje van huis, maar ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en haar te bellen… Het was al gelijk een prettig gesprek en ik besloot om ons (Bronco en mezelf) op te geven voor de eerste volgende workshop, die twee weken later al was.
Zaterdagsmorgens in de auto gestapt… Kleedje mee, schriftje mee, oude kleertjes aan…. En hondje mee natuurlijk!!!
Bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten door Annemarie en haar Jacky. Langzaam aan kwamen de andere “workshoppers’ ook binnen. Nadat we een rondje kennismaking en koffie hadden gedaan, begon de theorie. Normaal gesproken vind ik de theorie altijd een saaie kost, maar dit was echt heel interessant…. Alle soorten karaktertrekken van de hond kwamen voorbij. Zo leuk om te horen dat bv het karkater  van de hond ook grotendeels afhangt van de geboortemaand!! En raar maar waar, vaak klopt het gewoon! Toen kwam het praktijk gedeelte… Wat is het heerlijk om zo intens bezig te zijn met je hond… En wat is het heerlijk om te zien dat de hond dat ook zo vindt!! Bronco heeft heerlijk genoten, vooral dus de middag met praktijk… Voor de verslapping kreeg ik nog extra aandacht… Drukpunten en spierversterkende oefening kregen we mee naar huis…
Bronco had het zo naar zijn zin, dat meneer niet van plan was om zomaar zelfstandig de auto in te springen! Hij vond het wel geweldig en wilde er graag blijven… Met vier man (lees vrouw) hebben we de bijna 70 kilo wegende hond in de auto weten te tillen! Pff, wat een klus. maar ook wat een humor!!!!
Thuis gekomen zijn we beide als een blok in slaap gevallen. En de volgende dag zijn we alweer begonnen met hetgeen we in de praktijk hadden geleerd weer uit te voeren… Elke dag even…. En wat schertst onze verbazing… Heel langzaam vond hij weer zijn evenwicht met plassen… Ook loopt hij weer vaker uit zichzelf te draven… En wat begint ie weer vrolijk te worden!!!
We zijn nu een kleine 3 maanden verder en Bronco plast weer als een echte vent, zonder problemen!! En hé man, wat is weer vrolijk!!!!
Hij lijkt echt wel herboren en daar genieten we volop van!!! Zeker 3 keer in de week zonderen Bronco en ik ons even af om zijn oefeningen en massage te doen! En hopelijk kunnen we dit nog een aantal jaren…
Volgens mij is het wel duidelijk dat ik (en Bronco) heel blij zijn dat we deze workshop hebben gevolgd!
Annemarie, bedankt voor de ‘wijze’ les die we bij jou hebben gevolgd!

 
Lilianne en Bronco.

 

17-04-2010

Hoi Anne-Marie
De workshop afgelopen zaterdag was heel interessant en erg leerzaam. Ik vond het echt super. Sam en ik waren aan het eind van de dag allebei helemaal murf. Het zou mij ook erg leuk lijken als er nog een vervolg op zou komen.
Ik ga flink aan de gang met je tips en adviezen.

Groetjes Janneke

Hoi anne-marie

Bedankt voor de geweldige workshop,ik heb een hoop geleerd en wat is het toch een mooi gevoel om de energiebanen te voelen,ik ga hier mee verder het heeft me aan het denken gezet mijn hart ligt in de alternatieve geneeskunde, moet nog een hele hoop leren maar het geeft een goed gevoel, het was een leuke groep en ik hoop dat er ook een vervolg cursus is het is echt geweldig ook voor jezelf en de resultaten die we erbij zien in ook heel mooi.

groetjes monica en een knuffel van willow en jovi

 

hoi annemarie
ik heb gisteren een leuke en leerzame dag gehad met de workschop hondenmassage ik hoop dat er nog eens een workschop kom we hadden ook een gezelige groepje en leuke hondjes
ik en raichia waaren goed moe maar dat vonden we niet erg raichia zit zo te zien weer goed in der vel ik ben benieuwd wat je donderdag vind bij evy mijn mechelse herder nou tot donderdag

 

Ha die Annemarie,

Met veel plezier en interesse heb ik de hondenmassage-cursus bij je gevolgd.

Het was niet alleen erg leerzaam, maar ook zeer interessant te ontdekken dat je ook op een andere manier “contact” met je hond kan krijgen.

Mijn hondjes vinden het heerlijk. Beep loopt nog steeds recht! Had je toch maar (weer) goed gezien.

Gr. Dewi en de hondjes (inclusief Shooter kids)

 

hoi
De workshop was zeer leerzaam, interessant met een goede individuele begeleiding duidelijke uitleg veranderingen en blokkades bij iedere hond. voor iedereen een aanrader!!!
met een duidelijk naslagwerk.
groetjes het baasje van vleermuis

 

 Hoi Annemarie en Hanne,
*Ik wou eerst jullie nog hartelijk bedanken voor de leerzame lessen die ik van jullie heb mogen ontvangen, tijdens de workshop van 28 juli 2007. Het was ook hardstikke gezellig en de lessen werden op een speelse wijze gegeven. Echt leuk.
De hondjes Lobke, Teske en ook klein Wiske van 15 weken genieten met volle teugen van de heerlijke massage behandelingen die ik hun nu kan geven. Het is nu al zo gek dat als ik ‘s avonds in de bank zit, de hondjes naar mij toe komen met van die vragende ogen van vrouwtje kneed mij nog eens lekker.

Groetjes Corry de Moor en poot van Lobke

Hoi hoi, Vervolg, 2e deel van mijn verhaal..
*Lobke had toen (tijdens de workshop) twee blokkades, een bij de vierde wervel en een onderaan bij de staart.
Nou ik kan je vertellen dat het allemaal snel weg was hoor en dat ze lekker in haar vel kwam te zitten. Op de training (van de behendigheid) springt ze weer als een jonge meid alle toestellen over, echt energierijk en met veel plezier.
Nou kan ik ons Lobke van 7 jaar toch een leuke oude dag bezorgen he, dat was mijn uitgangspunt om deze workshop te gaan volgen.
*Jullie veelzijdige kennis en mijn kennis van energie punten bij elkaar gekoppeld geeft mij heel veel ruimte om lekker bezig te zijn met energien, drukpunten en massage. Wat een zelfherstellend (of genezend) vermogen geeft doordat de energie van de hond weer in evenwicht wordt gebracht, en de blokkades verdwijnen.
*Ik wens jullie heel veel succes met deze workshops, waar vele hondjes en baasjes van kunnen genieten.
*Groetjes van Corry de Moor en een poot van Lobke…

Groetjes Corry de Moor en poot van Lobke