Wil je een compleet nieuwe regeling ontdekken met de gametitels-markt? Stimuleer dat veel gemakkelijker en ook veel meer dat weddenschappen plaatst en ook de beste gaming-spellen bijwoont. Met onze frisse book of ra online free zult u onder de indruk zijn hoe interessant en opwindend het eigenlijk is! Waarom denk twee keer na en bekijk wat u recentelijk heeft geobserveerd, bezoek de no deposit slots en denk dat de meeste van deze meningen met uzelf te maken hebben. In dit bericht ontdek je de door jou gekozen merken van computerspellen, zoals poker, eenentwintig en vele andere. Opwinding en waarschijnlijkheid correct beroemde mensen leven voor, want binnen 5 minuten zou je gunstige aanpassingen kunnen maken om te bestaan ​​en ook een duidelijk succes en bovendien overwinnaar! Terwijl enkelen onzeker zijn over de https://free-daily-spins.com/slots/koi-princess, onderneem actie en ontvang die bundel in uw eigen handen. Natuurlijk, gewoon sterk in combinatie met zelfverzekerde mensen zouden heel goed de dingen kunnen hebben die ze moeten hebben gewonnen zonder investeringen, vele weken en saai werk doen terwijl ze aan het werk zijn! Wilt u toch veel geld, weet u niet waar u dit kunt krijgen? Kom in online live casino ohne einzahlung en verdien de verlangens die uitkomen!

Reactie

Op deze pagina kunt u reactie lezen van mensen die hun hond hebben laten behandelen hier.

Met dank aan alle mensen voor hun reactie en dat ik die hier op de site mag plaatsen

 

2-01-2013

Ik zou je ff op de hoogte brengen over m’n honden.

Het gaat geweldig met de meiden  en oud en nieuw zijn ze ook rustig door gekomen

Dank zij jou !!!

Ze zijn er normaal altijd bang van .

Ik ben een week van te voren al gaan masseren en laten ontspannen.

Kailsey was gewoon rustig die heeft naar het vuurwerk zitten kijken

Maar het duurden te lang dus ging ze maar weer liggen slapen .

Kimara was wel een beetje bang ze kwam naar me toe en ging voor me zitten bibberen

Ben weer begonnen met haar te masseren en ze werd rustig

Nu ben ik aan een massage toe hihi.

Ben blij dat ik dat geleerd heb van jou.

Nogmaals hartelijk dank daar voor ik heb er al veel aan gehad.

Kimara d’r ontlasting is nog steeds mooi je weet niet hoe blij ik daar mee ben!!!!!!!!

Dat is toch nou al een hele tijd zo he

O ja nog de beste wensen voor 2013

Ik zat zo in m,n verhaal dat ik het bijna vergat

Groetjes Jenny van loon

En veel lieve knuffels van Kimara en Kailsey

 

28-08-2012

Probleem Schotse Collie met al maanden last van diaree.

Kimara had regelmatig last van diaree, kon dan ook snachts haar ontlasting niet ophouden. Had steeds weer medicijnen van de da nodig deze hielpen dan wel een poosje maar het probleem kwam steeds weer terug. Met deze klacht kwam Kiamar langs bij mijn. De eerste indruk die ik van Kimara had was dat het vast al een oude hond was, wat onzeker. Na de behandeling keek Kimara al anders uit haar ogen en de eigenaar is met wat drukpunten massage tips en groene klei gaan gebruiken , ik zou de hond weer terug zien na 2 weken

Na 2 weken kwam Kimara weer langs, hond was veel veranderd had geen diareen meer gehad, was weer vrolijk speelt weer met de ander hond in huis ook een collie. Halen samen weer kattekwaad uit, de andere hond Kailsey was ook er bij tijdens de behandelingen voor Kailsey ook wat punten mee gegeven want kwam wat sloom op mijn over. Ook deze hond is weer actiever aan het worden

Bedankt Jenny voor het vertouwen in mijn en voor je reactie

 

13-01-2012

Allereerst ben ik heel dankbaar en blij dat ik Anne-Marie heb mogen leren kennen, ik weet zeker dat wij mede dankzij haar onze Karice nog bij ons hebben!

Op 14 november 2010 werd Karice bij ons geboren als een zoals het leek gezonde pup. Echter toen ze ca 4 maanden was begon ze slechter te eten en konden we haar met moeite op gewicht houden, ze plaste veel en dronk veel. Meerdere malen hebben we een urineonderzoek laten doen, maar hier was eigenlijk niets in te vinden, foto van de nier leek niet abnormaal..

Op advies van onze dierenarts verwezen naar een andere kliniek, afspraak gemaakt voor een ammoniaktest en echo. Dit was op 28 juni 2011. Haar ammoniak en galzuren waren zo hoog, zo hebben de artsen het nog niet meegemaakt. Er wordt gedacht aan een levershunt… Voor de zekerheid een echo gemaakt en hierop was al direct te zien dat de lever abnormaal was. Even kort gezegd: niet operabel en het advies: INSLAPEN.

Mijn vriend en ik hebben afgesproken van haar te genieten zolang zij plezier had en niet ziek zou worden, ze deed namelijk helemaal niet ziek, was een vrolijke maar wel rustige meid.

Via Annette Wijnsouw ben ik toen in contact gebracht met Anne-Marie, misschien dat zij iets kon betekenen, direct afspraak gemaakt, want we willen alles voor Karice doen.

Op 5 juli was onze eerste afspraak, na een rit van 3,5 uur was ik bij Anne-Marie, we werden hartelijk ontvangen en Karice mocht op tafel voor haar ‘massage’. Ze vond het zichtbaar fijn wat Anne-Marie deed. Ondertussen werd me veel over de behandeling uitgelegd en liet ze me de drukpunten voelen, zodat ik thuis verder kon met de behandeling. Aan het einde van de behandeling lag Karice in een diepe slaap op tafel en moest ze echt even wakker gemaakt worden.

Thuis ben ik iedere dag doorgegaan met de drukpunten die Anne-Marie me op papier had uitgetekend en op 5 augustus, onze 2de afspraak, was al te zien dat er verbetering was. Karice plaste nog wel veel en hebben we de drukpunten verder uitgebreid. We merkten na de 1ste behandeling al gelijk verschil, Karice was veel energieker geworden en at beter!

Nu zijn we alweer bijna een half jaar verder en is Karice al 14 maanden. We hadden nooit gedacht dat ze nog bij ons zou zijn, nadat we eind juni 2011 te horen kregen dat ze niet lang meer zal leven.

Ik geloof echt en zie dat deze vorm van therapie Karice helpt, ze heeft iedere dag plezier, speelt graag met de rest van de roedel en is onvermoeibaar. Naast haar leverdieet (hepatic brok) eet ze eigenlijk alles wat ze maar lekker vind, zelfs een kilootje vlees gaat er in de avond meestal wel in.

Binnenkort gaan we weer voor behandeling naar Anne-Marie, gewoon omdat ik het fijn vind.

We hopen nog een lange tijd van ons meisje te mogen genieten.

Anne-marie BEDANKT!

 

04-01-2012

Zou je nog even op de hoogte houden van de klei kuur.

Het heeft Lucca & Jewel goed gedaan ze zien er nog mooier uit dan dat ze al waren.

Lucca heeft bijna geen last meer van Jeuk en zijn Atopie plekjes zijn helemaal over.

Ik voelde mij de eerste weken wat brak lichte hoofdpijn e.d. maar Ik voel me sinds jaren een stuk beter veel fitter en heb veel meer energie. ik vind het zo bijzonder wat zo kuurtje bij je los maakt.

We gaan het zeker in het voor en najaar doen .

 Groetjes Anita Dijkshoorn

 

28-10-2011

Vorig jaar december heeft Briska (tervuerense herder 8 jaar) zich verstapt in de sneeuw. Wat er precies is gebeurd weet niemand. Liep toen mank. Onze cursus was bijna afgelopen en heb haar op rust gezet. Dit hielp niet. Naar de dierenarts en foto’s gemaakt. Niets op te zien. Bot was allemaal goed. Rust houden. Dit 3 maanden gedaan en het ging allemaal goed. Niet meer kreupel. Begonnen met de G&G 1. Na een paar lessen begon ze toch weer kreupel te lopen. Gestopt met de G&G en weer terug naar de dierenarts. Weer foto’s en weer was er niets te zien op de foto’s. Bot was goed, maar ze was nu gevoelig op haar linker pols. Daar zat het probleem. Ze zou een overbelasting hebben van haar pols gewricht. 4 weken in het gips, 2 weken in het verband en Briska mocht alles weer doen. Door alleen maar in de tuin te lopen en te spelen met de rest van de honden begon ze weer kreupel te lopen, heeft ze een injectie gehad in haar pols. Dit heeft niets geholpen. Ik moet zeggen dat ik het behoorlijk zat begon te worden. Ik heb Annemarie gebeld en mocht direct komen. Zij heeft toen 2 punten gemasseerd. Haar schouder en haar rug. Na 1 massage liep ze meteen als een kievit. Tot op de dag van vandaag loopt ze niet kreupel. Ik heb van Annemarie geleerd hoe ik haar moet masseren en ik merk(door drukte op het werk) als ik er een paar dagen er tussen laat zitten ze begint te trekken met haar linker voorpoot. Direct weer masseren en ze loopt weer goed.
ANNEMARIE BEDANKT!!!!! Ben er zo blij mee. Maak binnenkort een afspraak voor controle!

 

17-06-2011

Onze hond Beer is ruim veertien jaar en heeft een tumor in zijn kop. De afgelopen maanden begon hij zich steeds meer terug te trekken en wilde ook niet meer uitgelaten worden. Daar waren wij behoorlijk bezorgd over. Want waar doe je goed aan he? Je wilt wel dat hij zich tot op het laatst goed voelt.

Omdat ik een aantal maanden geleden een  pup  van Anne-Marie gekocht heb en bij haar ook hondentrainingen ben gaan volgen, wist ik dat zij massages aan honden geeft. Anne-Marie gaf mij voor de vuist weg wat tips om eens uit te proberen bij Beer. Kijk maar wat hij er op doet was wat ze tegen me zei.

In eerste instantie was ik toch wel sceptisch maar dacht: baat het niet, dan schaadt het niet.  Het was al heel bijzonder dat Beer de aanrakingen toe liet. Dat wilde hij de laatste tijd helemaal niet meer. Ik dacht, dat hebben we in elk geval gewonnen. Omdat ik niet goed wist of ik de juiste plekken te pakken had heb ik ze ook maar voor de zekerheid een beetje ernaast gemasseerd. Ik doe dit elke dag eventjes en je merkt dat hij het nu erg lekker vindt. Ook is zijn gedrag positief veranderd. Hij wil weer af en toe mee uitgelaten worden en blijft nu gezellig bij ons liggen. De bloedingen uit zijn neus zijn afgenomen en hij is weer wat actiever. Toeval of niet? Voor ons is zeker:  wat er ook gebeurt, de laatste periode van zijn leven is op deze manier heel acceptabel.

Een hond kan niet praten maar ik zie dat Beer beter in zijn vel zit.  Ik heb mij al ingeschreven voor de cursus van september om goed te leren waar de exacte massagepunten zitten. Ik ga deze techniek ook toepassen op mijn andere honden.  

Anne-Marie, geweldig bedankt,

Jan, Astrid, Pim en ‘last but not least’ Beer Bakker  

 

22-03-2011

Ik heb een groenendaeler teefje van nu bijna twee jaar. Ze kreeg klachten van mank lopen toen ze 5 maanden oud was. Dierenartsen kwamen steeds tot een andere diagnose, maar niets loste het probleem op. Het was ook raar zo liep ze goed en vanuit het niks ging het weer fout en liep ze mank. Het mank lopen kon aanhouden van 1 minuut tot 2 dagen en dan was het weer over. Ze was vrolijk en speels voor de rest niks aan te merken, dat was ook het rare van het verhaal, pijnstilling deed ook niks. Op foto’s was ook niks te zien. Maar je wilt als baasje niet opgeven, via iemand in de behendigheid kwam ik bij Anne-Marie terecht. Ze vertelde mij deze vrouw kan wonderen verrichten. Vraag niet hoe maar ze kan het! Ik gebeld voor een afspraak en kon gelijk terecht. Vol verwachting er heen, Samen een stukje gewandeld om te zien of ze iets zag. Eenmaal binnen op de tafel ging ze te werk. Mijn hond vond het heerlijk, wat een informatie kreeg ik te horen en ik moest het zelf thuis ook gaan doen. Oké  alles voor mijn hond, dus thuis ook aan de slag. Een week later terug, hond vrolijk en ik blij het ging al 90% beter. Nieuw huiswerk mee voor twee weken. Ik kon het niet geloven met twee handen kan je je dier beter maken. Niks pillen maar gewoon drukpunten Hoe perfect kan het leven zijn! Mijn hond rent en springt weer zonder erna mank te lopen echt geweldig. Hier zijn echt geen woorden voor te bedenken. Als alleen, ga vooral zo door. Waar ik je ook voor wil bedanken is dat je altijd een luisterend oor hebt. Zeker met mijn beestenbende! Je zit vol goede tips en trucs, je bent voor mij echt een topper.  

Therèse de Vos

 

11-03-2010

Onze Barry ,

WIj fokken Spinone en hebben er 12 , waaronder reuen en natuurlijk teven.

Onze Barry , een stoere en opgewekte jongen , die ook zo af en toe eens dekt , kreeg problemen.
Als er een teef loops was , en alleen dan  kreeg hij plasproblemen , bij de ene teef erger dan bij de andere .
Die plasproblemen wisselde van de urine niet meer op kunnen houden , tot niet meer kunnen plassen .
Wat duidelijk was , dat hij dan erg ongelukkig was en vaak wat verkrampt liep .
Alles is veterinair onderzocht , bloed , urine , echo’s als hij wel en geen klachten had .
Maar hij was helemaal gezond , ook met de klachten dus.
Wij zijn in aanraking gekomen met Woef- Chi en door de behandeling en wat zelf aangeleerde eenvoudige massage tussen zijn ogen , heeft Barry geen klachten meer , als de dames loops zijn en is hij weer de vrolijke Frans van de familie .

Gisterenmiddag was hij opeens weer helemaal niet de oude , alle dames loops en loops geweest en in het weekend een oppas in huis

( voor het eerst weer sinds 1 jaar ) was hem waarschijnlijk toch te veel.
HIj had zelfs een ‘waterbuik ‘nu , en kon niet plassen .
Anne-Marie is meteen gekomen en heeft hem behandeld .
De buik was hij al na een half uurtje kwijt en het plassen ging gisterenavond steeds beter.
Vanmorgen plast hij weer met zijn poot omhoog is weer ontspannen en heeft weer gewoon gegeten .
Na hoe die er gisteren middag aan toe was , is het bij mijn een wonder .

Annette Wijnsouw

 

29-10-2009

reactie van Monica baasje van Willow en Jovi , bedankt voor het schijven van je ervaring en dat ik het op de site mag plaatsen.

Hier het verhaal van jovi en willow   
 
Sinds een sprong van de tafel  in juli dit jaar liep onze willow kreupel,niemand kon iets vinden waar het probleem vandaan zou komen willow gaf niks aan bij onderzoeken.
Omdat willow ook epilepsiepatient is mag hij veel medicijnen niet hebben,en de pijnstillers die hij wel mocht hebben daar kon hij niet tegen de klachten daarvan waren braken en buikkrampen.
Toen zijn we gaan zoeken voor een homeopatisch middel bij peesproblemen,daar reageerde hij gelukkig heel snel op.
Toch bleven de klachten komen en gaan en naar een zoektocht op internet ben ik bij anne-marie terecht gekomen.
 
Het eerste bezoek duurde ongeveer 1.5 uur , na wat onwennig en veel hijgen  vond willow het toch wel fijn.
Het probleem van zijn poot komt vanuit de schouder en ook bij de rug zat er een blokkade je kon aan willow zien wat fijn en wat niet zo fijn was,Anne-marie heeft hard gewerkt en de resultaten mochten er  zijn.
Omdat willow medicijnen slikt voor zijn epilepsie heeft ze de lever ook behandeld door middel van de drukpunten,de medicijnen zijn toch een aanslag op de lever.
Door de bijwerking van zijn medicijnen drinkt en plast hij ook veel dus  ook de nieren en blaas  werden aangepakt.
ook is willow een drukke hond en erg sterk aanwezig het gedrag gaan we ook aanpakken door middel van de drukpunten.
Na veel geleerd te hebben zijn we naar huis gegaan met huiswerk mee.
 
Bij aankomst thuis viel willow als een blok in slaap heerlijk rustig voor ons maar wel een nieuwe ervaring om je hond rustig en lekker te zien slapen.
 
De volgende dag een rustige willow en geen kreupele hond meer ook in die week viel op dat willow minder plaste en water dronk een hele verandering dus.
Elke dag masseren en de oefeningen doen en na 14 dagen opnieuw op controle komen.
 
1 week geleden op controle geweest de laatste dagen wat wisselend geweest met willow,grote verbetering  is dat de evenwicht weer goed is,de rug gaat ook heel goed,wat nieuwe drukpunten erbij gekregen en we kunnen weer aan de slag.
 
Over een aantal weken weer op controle ,een hele verbetering een vrolijke hond die veel beter in zijn vel zit en het lopen gaat steeds beter.
 
Ook een aantal tips gekregen voor onze ander hond jovi,jovi is echt een levensgenieter die alles op zijn eige tempo doet,op de hindernisbaan gaat hij liever voor de dames  dan voor de les.
Ook met jovi lekker masseren en wat drukpunten behandelen om wat meet pit in hem te krijgen.
Na 3 dagen zelf behandelen naar de hindernisbaan en wat een verschil jovi rende over de baan heen en was happy.
Eerst dachten we nou dat is toeval.
De andere dag bij de oppas vertelde ze ik weet niet wat er met jovi aan de hand is maar hij loopt te spelen en gek te doen met speelgoed,geen toeval dus ,iedereen valt het op hoe jovi is veranderd in een vrolijke speelse hond.
Nog een voordeel van de behandeling is dat de vacht van jovi en willow prachtig geworden is  na 1 week zag je al duidelijk een verbetering.
 
Anne-Marie bedankt voor de goede tips en ga zo door, een knuffel van willow en jovi en de groetjes van eric en monica tot de volgende keer. 

 

Hoi,

Hier even een berichtje naar aanleiding van ons bezoek aan de Wereldshow in Zweden.
We hadden onze Deerhound ingeschreven naar de wereldshow in Zweden. Echter daar aangekomen bleek hij kreupel te zijn. Hij mankte de eerste dag na aankomst op zijn rechter voormiddenvoet, de tweede dag was het manklopen nog erger. De dag voor de show stelde Anne-Marie, die ook ter plaatse aanwezig was, voor warme compresse aan te leggen en hem daarna te masseren. Na dit meerdere malen gedaan ter hebben liep hij die avond al beter en belaste zijn poot weer.
Na nog een massage in de avond en morgen voor de show kregen we van fokkers langs de ring op de show zelf die dag de complimenten voor het gangwerk van onze hond. Natuurlijk waren we trots op hem maar de complimenten wisten we waren voor Anne-Marie.

Bedankt
Deerhoundkennel V.D. Meirse Weiden
Oud-Gastel, Marijn van Iersel

 

 

 

Tara kwam bij mijn langs omdat haar klachten ondanks alle behandelingen niet over gingen, dus zijn we gestart met een body work behandeling.

Tara is een kelpie van 4 jaar die ik al wel een aantal jaren ken maar ook in die jaren dat ik die hond ken altijd wel aan het kwakkelen is met haar gezondheid en bewegingssysteem

Hier volgt het verslag wat Margreet gemaakt heeft over haar hond Tarta met haar klachten en de resultaten van de behandeling tot nu toe

We zijn begonnen met de behandeling omdat ik erachter kwam dat de infiltratie die ze voor haar rug problemen had gekregen al weer was uit gewerkt en ze nog steeds klachten had.Tara is aangeschaft om er behendigheid mee te gaan doen maar ze sprong nog geen 2 sprongen meer achter elkaar. Ze wilde gewoon niet, toen bleek dat ze ook een (hartprobleem) had waar ze pillen voor moest hebben, voor dat ze een inspanning moest gaan doen. Ook tijdens het uitlaten in het bos liep ze als een oudere hond mee niet rennen of spelen met de andere honden.

Tijdens de 1e behandeling kwamen we er achter dat de bewegelijkheid van haar rug met name li heel beperkt was tot rechts. Het nam even wat tijd in beslag maar toen kwam het los en kon Anne-Marie er bij komen en het resultaat was dat de rug aan de linker kant nu even felxibel is als aan de rechter kant.

Ik moest de hond even goed in de gaten houden door de behandeling kon haar stofwisseling wat van slag zijn en of dat de plek niet weer vast zou gaan zitten.Een week later was de rug wel wat vast gaan zitten maar deze was nu zo los gemaakt Toen Tara de 3e keer kwam was haar rug nog steeds los en soepel, en ook de 4e keer leverde haar rug geen problemen meer op tijdens de behandeling. Anne-marie heeft toen ook nog haar poten en hart behandeld ivm haar bekende hart klachten.

De gevolgen thuis van de behandeling:

Tara is de eerste dag rustig gehouden na de behandeling en de volgende dag mee geweest naar het bos, ik was haar steeds kwijt ze kwam steeds even langs racen, ze was onvermoeibaar, had wel ontlasting gehad na de behandeling in de auto maar dit kon gebeuren was mijn verteld.

Tara racet nog steeds wat af in het bos langzaam aan geen pilletjes meer gegeven voor haar hart en dit gaat erg goed. Ze hersteld nu zelfs sneller dan de andere honden na een wandeling.

Proefwedstrijd gelopen met Tara met succes, geen medicatie gebruikt. Ze heeft 3 rondjes gelopen zonder groot verval op 2 of 3 rondje dit was jaren geleden. Tara heeft 3 rondjes met turbo gedaan Alleen vond ze dat de baas ook maar een turbo knop op moet zetten maar dat gaat wel komen. Hopend dat ze dit beeld blijvend laat zien, maar in het bos nog steeds wel na de wedstrijd. Haar hobby is nu alle honden er uit rennen en zorgen dat die bekaf zijn. Ze gaat daarna thuis gewoon nog even verder met haar floss of aap.

Ook Yakko is bij Anne-Marie onder behandeling gegaan ivm mank lopen re-voor zonder duidelijke problemen aan zijn been/schouder.

Yacco is een tervuerense herder van 7 jaar oud, die ik niet kende maar waarvan ik wel wist dat het geen gemakkelijke jongen was. hij is dan ook de eerste keren behandeld met een snuitje op

hier volgt Margreet haar verslag over de behandeling en de resultaten.

Yacco is op ouder leeftijd bij ons komen wwonen en liep zo nu en dan mank, maar het werd steeds erger. Hij is in 2004 bij ons gekomen en wij zijn, zijn 3e eigenaar. De dierenarts heeft puncties gedaan, foto’s gemaakt CT scan van schouder en pols en steeds waren daarop geen bijzonderheden te zien.

Er is toen een injectie in de pols gegeven om te kijken of dat zou helpen.

De eerste behandeling bij Anne-Marie had Yacco een snuitje op omdat hij niet te vertouwen was. gedroeg zich verder wel goed tijdens de behandeling.2e keer had hij nog wel een snuitje op maar vond het minder eng en de koekjes na afloop waren wel erg lekker.

Bij de 3e behandeling kwam er een hele andere  hond binnen die na de behandeling  niet meer met de baas mee wilde. Bij de 4e behandeling had hij geen muiltje meer nodig en wilde ook wel weer graag bij Anne-Marie blijven. De 5e en  6e behandeling sprong  Yacco zelf op de tafel en wil na de behandeling nog steeds niet mee naar huis

De gevolgen van de behandeling thuis

Yacco is na de behandelingen totaal veranderd in zijn gedrag, is leuker geworden in het bos, loopt niet meer mank. Gaat rustig in zijn mand of nachthok liggen ipv rondjes lopen en vragen om aandacht hij had totaal geen rust.

Ook voelt hij een stuk voller aan en is hij niet meer zo mager meer. Krijgt het zelfde merk voer en hoeveelheid maar toch ziet zijn ontlasting er beter uit. Kleiner en stevigere drollen.

Op wedstrijden is hij wat relaxter en wil meer kroelen, ook met andere mensen.

Al met al is het een veel leuker hond aan het worden als voor de behandelingen, beleef nog steeds iets nieuws met hem. En het belangrijkste hij loopt niet meer mank.

het grootste nieuws is wel dat we met yakko wilde stoppen met de behendigheid ivm het steeds mank lopen nu hij daar geen last meer van heeft gaat het zo goed in de behendigheid dat hij zich heeft gekwalificeerd voor het wereld kampioenschap behendigheid voor B herders.

Margreet bedankt voor je verslag en je ervaringen en dat ik ze op deze pagina mocht plaatsen.

 

 

Hier het verhaal van Jewel, een bouvierteef van net een jaar.

Op dinsdag 16 januari maakte ze een lelijke val in de tuin. Het gevolg was dat ze haar linker voorpoot niet meer op de grond zette. Op vrijdag nog steeds geen verandering. Ze liep en sprong op drie poten. Wij naar de dierenarts. Haar ene teen was dik en na een paar foto’s bleek hij gebroken te zijn. De arts adviseerde de poot te spalken, maar mijn teef kennende verwachtte ik niet dat dit er lang om zou zitten. Na een praatje met Anne-Marie dinsdags met Jewel naar haar toe.

Ze maakte een warm kompres (van zeezout in een washandje, wat bijzonder lang warm blijft) legde dit op de teen en terwijl dit zijn werk deed masseerde ze de rug van de hond, waar deze erg rustig van werd. Vervolgens begon ze de voet en de teen te masseren. Daarna de schouders, omdat door de ongelijke belasting van de poten hier anders problemen zouden kunnen ontstaan.

Zo, toen was Jewel klaar, van de tafel afgetild, en wat deed ze? Op vier poten lopen. Ze heeft vanaf dat moment steeds op vier poten gelopen. Ik moest thuis doorgaan met warme kompressen en masseren. Een week later heeft Anne-Marie Jewel nog een keer onderhanden genomen. We zijn nu goed twee weken verder en ze loopt bijna weer perfect. We gaan nog even door met masseren, de hond vindt het heerlijk.

bedankt Suze voor je reactie

 

Hoi,

ik dacht ik stuur je even een update na gisteren.

Festa is zo goed als nieuw, die loopt weer te rennen en te springen als een jonge hond. Ze glanst meer naar mijn idee, en ze zit duidelijk beter in dr vel.

Ik heb met Bill les gehad, hij liep echt een stuk ontspannener en was heel fijn te rijden.

Een vriendin van mij, die mij les geeft, zei dat de blik in zn ogen veranderd is. Zij vond trouwens ook dat Fes een stuk opgeknapt was die had ze al heel lang niet meer zo zien dollen en rennen.

bedankt Ineke voor je reactie

 

Even een update:paarden behandeling

Luna was gisteren heel vriendelijk op stal, oortjes naar voren, waren ze niet gewend van haar. Even afwachten hoe dat verder gaat.

Toronto geen bijzonderheden, zit goed in zn vel.

Bill zn rug is de bobbel nog niet helemaal weg. Hij lijkt er niet gevoelig op, zet hm vandaag nog voor de kar, gaan we morgen verder kijken.

bedankt ineke voor het op de hoogte houden van de veranderingen bij de paarden

 

Het verhaal van Beau, bedankt dat je een stukje over je ervaring wilde schijven

Beau, een macho labrador van 8 jaar heeft al anderhalf jaar last van rugklachten, nadat hij een keer met volle snelheid in een kuil was gestapt en een half uur lang een totale verlamming van zijn achterpoten heeft gehad.
Oorspronkelijk heeft Beau fysiotherapie gehad via de bij de dierenarts aangesloten therapeut. Heel voorzichtig met twee vingers zijn rugspieren masseren. Behalve dat Beau dat heel lekker vond en direct begon te snurken, herstelde hij eigenlijk niet echt. Na 1x behandeld te zijn bij Anne-Marie, die mij een hele andere (intensere) manier van masseren heeft aangeleerd, herstelt Beau veel sneller van rugbelastende activiteiten, krijgt hij zijn oude gedrag en onbevangenheid weer terug en wat een heel leuk neveneffect is, hij “vraagt”zelfs om de massage. Komt uitgebreid tegen je aanleunen en als je met de massage begint blijft hij staan genieten. Zijn hele rug is nu aan de beurt en hij komt lekker los in zijn vel te zitten

Beau voelt zich inmiddels weer net als vanouds de koning van Hellevoetsluis. 

Zijn rug gaat ook best wel goed. Hij staat sneller op dan hij het laatste jaar gedaan heeft en trapt zelfs met zijn achterpoten weer hele grasvelden weg als hij geplast heeft. Andere honden worden weer als vanouds macho benaderd, behalve de pups in de buurt


Kortom ik ben heel blij dat we ondanks de goede zorgen van onze eerste fysio, een wat andere aanpak via Anne-Marie hebben gekozen
.