Op dit moment zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in gokken. Daarom is het zo moeilijk om iemand te verrassen met simpele spellen zonder bonussen en prijzen in een casino. Het feit is dat de talrijke gokkers uit de verschillende landen hunkeren naar gratis geld. Natuurlijk heeft elke speler zijn favorieten onder de spellen, maar dit betekent niet dat ze niet klaar zijn om elke keer iets nieuws te proberen. Dus ik kan het niet laten om je een van de meest populaire websites op internet aan te bevelen – book of ra online free. Je kunt kiezen hoe je speelt: laptop of smartphone, beide zijn acceptabel. Het stijlvolle, levendige en originele ontwerp speelt een niet minder belangrijke rol in de site. Vergeet deze site niet te vergelijken met uw persoonlijke vragen en wensen. Is actually het niet tijd om een ??ander bestandsformaat voor signifiant game-industrie lo ontdekken? Het is nu minder moeilijk durante nog veel meer om weddenschappen ght gebruiken durante deel te nemen aan je favoriete spelspellen. Met het frisse no deposit bonus uk zul je misschien verrast zijn hoe opwindend durante nuttig het can be! Precies waarom zou je terughoudend zijn om lo zien wat je alabama hebt waargenomen, ga john naar signifiant internetsite en ga deze gevoelens voelen pass away betrekking hebben op jezelf. Hieronder vindt you uw favoriete videogames perish vergelijkbaar zijn met on-line holdem poker, chemin signifiant fer vele anderen. Sensatie naast mogelijkheden will be waar authentieke mensen voor leven, wish gedurende vijf minuten kun je positieve veranderingen throughout het leven doorvoeren en een zeker succes durante ook een veilige gok zijn! Terwijl sommigen onzeker langs p zijlijn wachten, breng je een verandering aan durante beschouw je het geluk inside je eigen handen. Op het einde, gewoon onbevreesd samen fulfilled zelfverzekerde mannen en vrouwen kunnen krijgen wat je verdient zonder enkele weken les investeren throughout het uitvoeren lorry een saaie functie op kantoor! Stop met zitten en ook niets doen! Wijzig alles hier en nu samen met https://free-daily-spins.com/slots/koi-princess! Stel het geen seconde uit!

Welkom op de website van Woef-Chi acupressuur,

hondenmassage, Chinese kruiden,bachbloesem therapie , Homeopathie

en

Body work voor honden en paarden

 

Mijn naam is Anne-Marie Hoogendijk en ik ben gediplomeerd acupressurist voor dieren (opleiding bij tallgrass in Amerika) en hou me bezig met honden en paarden acupressuur en massage. Ik heb de volgende trainingen / opleidingen gevolgd Cranio sacraal therapie, Reiki, 4 dimBodywork, Acupressuur, Shiatsu, Orgaan massage, Bach bloesem therapeut, Homeopathie voor dieren , Dieren acupressuur bij Tallgrass in Amerika.

Ik ben dus eigenlijk begonnen met het behandelen van mensen maar over gegaan naar honden en paarden. Eerst mijn eigen honden en later die van vrienden en kennissen. Vandaar uit is deze praktijk ontstaan.   

Het is een totaal andere manier van naar uw dier kijken en behandelen. Er wordt tijdens een sessie gebruikt gemaakt van diverse technieken die meestal hun oorsprong vinden in de oosterse geneeskunst zoals:

Shiatsu, acupressuur, orgaanmassage, algemene lichaamsmassage, Cranio Sacraal therapie en Reiki, eventueel Chinese kruiden , Bach bloesems en homeopathie om uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen

In de oosterse geneeswijze gaat men uit van energie stromen in het lichaam die in balans moeten zijn , als er een verstoring is in de energie stromen kunnen klachten / ziekte ontstaan waardoor het lichaam niet meer optimaal kan functioneren. Het gehele lichaam moet dus in balans zijn om optimaal te kunnen functioneren en te presteren. Ik kijk dus ook naar het gehele dier en niet alleen naar de klacht. Klachten zijn vaak een symptoom waarvan de oorzaak ergens anders in het lichaam gelegen kan zijn.

Vandaar dat ik ook zo veel mogelijk informatie wil hebben over het dier , gedrag, hoe hij leeft , voeding, activiteiten van het dier , of de eigenaar veel thuis is of juist niet , voorgeschiedenis, of hij al van pup af aan bij u is, herplaats hond enz, enz.

Tijdens een behandeling probeer ik de balans te herstellen en zo optimaal mogelijk te krijgen.

Vaak zijn er meerder behandelingen nodig , en u leert zelf ook wat handelingen aan, zodat u verder kunt gaan met de hond in de thuis situatie. De 2e behandeling zal dan nog veel effectiever zijn omdat de hond meer gewend is aan de benadering en zijn lichaam ook sneller zal reageren op bepaalde aanrakingen, druk punten.