Wil je een geheel nieuwe regeling ontdekken met de gametitels sector? Echt aanmoedigen een heleboel een stuk makkelijker en veel meer dat weddenschappen zou kunnen plaatsen naast betrokken te zijn bij de top video gaming games. Met zijn volledig nieuwe book of ra online free zul je versteld staan ​​hoe fascinerend en opwindend het ook is! De belangrijkste reden waarom je aarzelt en onderzoekt wat je ook besluit en recentelijk ontdekt hebt, bekijk de no deposit bonus uk samen en denk na over al deze gedachten die met jezelf te maken hebben. Op deze pagina kom je de merken van je favoriete computerspellen tegen, zoals holdem poker, eenentwintig en nog veel meer. Opwindt en waarschijnlijk ook echt legitieme beroemdheden leven voor, vooral omdat je binnen 5 minuten ook goede aanpassingen kunt maken om het leven te ervaren en een zeker succes en ook winnaar te blijven! Terwijl sommigen onzeker rond de https://free-daily-spins.com/slots/koi-princess vertragen, moet u actie ondernemen en uw eigen bundel in eigen hand nemen. Uiteindelijk zouden alleen sterke en zelfverzekerde consumenten de dingen kunnen krijgen die ze moeten hebben verworven zonder wekenlang levenloos de taak op het werk af te ronden! Bent u op zoek naar veel geld, maar weet u niet waar u het artikel vandaan haalt? Zijn casino live online beschikbaar om uw wensen werkelijkheid te laten worden!

Welkom op de website van Woef-Chi acupressuur,

hondenmassage, Chinese kruiden,bachbloesem therapie , Homeopathie

en

Body work voor honden en paarden

 

Mijn naam is Anne-Marie Hoogendijk en ik ben gediplomeerd acupressurist voor dieren (opleiding bij tallgrass in Amerika) en hou me bezig met honden en paarden acupressuur en massage. Ik heb de volgende trainingen / opleidingen gevolgd Cranio sacraal therapie, Reiki, 4 dimBodywork, Acupressuur, Shiatsu, Orgaan massage, Bach bloesem therapeut, Homeopathie voor dieren , Dieren acupressuur bij Tallgrass in Amerika.

Ik ben dus eigenlijk begonnen met het behandelen van mensen maar over gegaan naar honden en paarden. Eerst mijn eigen honden en later die van vrienden en kennissen. Vandaar uit is deze praktijk ontstaan.   

Het is een totaal andere manier van naar uw dier kijken en behandelen. Er wordt tijdens een sessie gebruikt gemaakt van diverse technieken die meestal hun oorsprong vinden in de oosterse geneeskunst zoals:

Shiatsu, acupressuur, orgaanmassage, algemene lichaamsmassage, Cranio Sacraal therapie en Reiki, eventueel Chinese kruiden , Bach bloesems en homeopathie om uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen

In de oosterse geneeswijze gaat men uit van energie stromen in het lichaam die in balans moeten zijn , als er een verstoring is in de energie stromen kunnen klachten / ziekte ontstaan waardoor het lichaam niet meer optimaal kan functioneren. Het gehele lichaam moet dus in balans zijn om optimaal te kunnen functioneren en te presteren. Ik kijk dus ook naar het gehele dier en niet alleen naar de klacht. Klachten zijn vaak een symptoom waarvan de oorzaak ergens anders in het lichaam gelegen kan zijn.

Vandaar dat ik ook zo veel mogelijk informatie wil hebben over het dier , gedrag, hoe hij leeft , voeding, activiteiten van het dier , of de eigenaar veel thuis is of juist niet , voorgeschiedenis, of hij al van pup af aan bij u is, herplaats hond enz, enz.

Tijdens een behandeling probeer ik de balans te herstellen en zo optimaal mogelijk te krijgen.

Vaak zijn er meerder behandelingen nodig , en u leert zelf ook wat handelingen aan, zodat u verder kunt gaan met de hond in de thuis situatie. De 2e behandeling zal dan nog veel effectiever zijn omdat de hond meer gewend is aan de benadering en zijn lichaam ook sneller zal reageren op bepaalde aanrakingen, druk punten.