More and more people are interested in gambling at this moment. That’s why it’s so hard to surprise someone with simple games without bonuses and prizes in a casino. The fact is that the numerous gamblers from the different countries crave for freebie. Of course, every player has their favorites among the games, but this does not mean that they are not ready to try something new every time. So, I can’t help but recommend you one of the most popular websites on the internet – book of ra online free. You can choose how to play: laptop or smartphone, both are acceptable. The stylish as well as vivid and original design play no less important role in the site. Don’t forget to compare this site with your personal inquiries and wishes.

Workshop

 

Het is mogelijk om een workshops te volgen bij mijn thuis of op locatie om zo u zelf en de hond kennis te laten maken met de heilzame werking van bodywork op uw hond en u zelf.

Workshop 1 is 1 hele dag waarin een stukje theorie zit. Met name uitleg in de oosterse denkwijze. Ook probeer ik uitleg te geven over de 5 elementen theorie en de invloed daarvan op u dier. Daarna wordt er aan de slag wordt gegaan met de eigen hond zodat aan het einde van de workshop we voor de gehele hond een ontspannings massage aan geleerd hebben. Herkennen waar de energie geblokkeerd is in het lichaam waardoor eventueel klachten zouden kunnen ontstaan nu of in de toekomst. Net als de mens genieten de meeste honden hier van.

Het is simpel aan te leren en verbeterd de relatie tussen de eigenaar en zijn hond.

Inhoud workshop 1

Vanwege de vraag naar een vervolg kan ik mee delen dat er van af 2011 een workshop 2 beschikbaar is voor die gene die de eerste workshop gevolgd hebben. De nadruk ligt dan wat meer op de drukpunten, meridianen, Shiatsu en Chi Massage

Workshop 2 is op gebouwd uit 3 dag delen , Theorie samen met praktijk dus oefenen met onze eigen hond. Aan het einde van de workshop weet u waar meridianen lopen en hoe daar op te werken doormiddel van verschillende technieken. Blokkades vinden en oplossen in de energie stroom.

We beginnen met een hele dag van 10-16 uur en dan na ongeveer 2 a 3 weken nog een middag van 13 tot 16 uur , dit omdat de aangeboden stof wat pittiger is en ik denk dat een extra middag wel nodig is om alles nog te evalueren en te herhalen.

Inhoud Workshop 2

De workshops worden gegeven in Nieuw-Vossemeer of Kruisland afhankelijk van de grote van de groep en de rassen die komen.

Ook wil ik als daar behoefte aan is terug kom middagen gaan organiseren voor de mensen die workshop 1 en of 2 gevolgd hebben.

Dan kunnen er ervaringen uitgewisseld worden en zaken die niet geheel duidelijk waren nog een keer besproken worden , deze middagen worden dus ingevuld door de deelnemers zelf met hun vragen of problemen.

Mocht hier behoefte aan zijn laat het mijn dan even weten. De kosten zullen per middag 15 euro bedragen. Dit vindt plaats bij voldoende deelname minimaal 6 personen.

Het is ook mogelijk op uw eigen locatie een workshop te laten verzorgen, wilt u op locatie een workshop gegeven hebben mail mijn dan even voor de voorwaarden.

Bij mijn thuis is de groeps grote maximaal 4 deelnemers, dit omdat ik dan iedereen voldoende aandacht kan geven en de sfeer informeel blijft

Op locaties is de voorkeur toch ook om de groep niet te groot te maken dus daar voor heb ik een maximum van 10 deelnemers en minimaal 4 deelnemers te denken valt aan honden scholen die wat extra willen bieden aan hun leden.

 

Wij beginnen met de workshop om 10.00 dus is het handig om voor die tijd aanwezig te zijn. Zorg dat u hond is uitgelaten en zo droog mogelijk. Rond 12 uur is er een pauze ingelast tot ongeveer 13.30 zodat iedereen de tijd heeft om zijn hond uit te laten en wat te eten.  

Tijdens het volgen van de workshop is het handig om het volgende mee te nemen:

Bij voldoende deelname plan ik een workshop in. Met data van de aanvragers probeer ik zo veel mogelijk rekening te houden.

Voor meer informatie over een workshop of aanmelden voor een workshop of terug kom middag, stuur mijn even een email met uw gegevens en de naam, ras geslacht van de hond

Of als u er 1 gegeven wil hebben op uw locatie laat het dan even weten

Let op Loopse teven kunnen niet deelnemen aan de cursus

Mocht u geen eigen hond mee kunnen nemen laat het ons dan weten dan zorg ik voor een hond.

De kosten voor de workshop 1 bedrag 100,00 voor workshop 2 zijn de kosten 150 euro

Aanvang 10.00 tot ongeveer 16.00 uur

Koffie en thee is er aanwezig in de middag pauze is er een kleine lunch

Betaling is vooraf op rekening nummer:

Data wokshops 2012

Om een indruk te krijgen van de workshops volg de link om wat foto’s te zien die gemaakt zijn door de cursisten

hartelijk bedankt daarvoor.

Foto’s Workshop     Reacties Workshop