More and more people are interested in gambling at this moment. That’s why it’s so hard to surprise someone with simple games without bonuses and prizes in a casino. The fact is that the numerous gamblers from the different countries crave for freebie. Of course, every player has their favorites among the games, but this does not mean that they are not ready to try something new every time. So, I can’t help but recommend you one of the most popular websites on the internet – book of ra online free. You can choose how to play: laptop or smartphone, both are acceptable. The stylish as well as vivid and original design play no less important role in the site. Don’t forget to compare this site with your personal inquiries and wishes.

Honden trainigen

 

Woef-chi verzorgt ook hondentrainingen voor pups en volwassen honden, de trainingen worden gegeven in kleine groepen op de vrijdag avond, bij slecht weer is er binnen les. De trainingen worden steeds gegeven in clusters van 10 weken en de cursisten bepalen mede hoe het programma er uit ziet. Zo zien we nu vaak een combinatie in een les van gehoorzaamheid met zaken uit de Gedrag en Gehoorzaamheid , apporteren , en behendigheid. Dit alles gecombineerd in 1 les geeft zowel de geleider als de hond veel afwisseling om zo de sleur te doorbreken van een uur lang volgen. Een en ander is wel afhankelijk van de groep en het niveau van de groep.

Er worden geen examens gehouden , als de groep het wil gaan we gewoon met de zelfde samenstelling van de groep de volgende 10 weken in. Naar behoefte van de groep wordt het programma aangepast /aangevuld.

Hierdoor is er maar beperkt plaats voor nieuwe cursisten.

Dus geen standaard programma maar iedere keer weer wat anders, natuurlijk zijn en blijven er herhalingen nodig om te zorgen dat het aangeleerde ook behouden blijft.

Iedere hond werkt op zijn eigen niveau, en naar eigen kunnen. Voor sommige honden zullen we dus aanpassingen zoeken die ook het gewenste resultaat zullen hebben. We hanteren geen standaard methode maar kijken waar de hond het beste op reageert in combinatie met de eigenaar. En waar de eigenaar zich ok prettig bij voelt. Niet iedere hond gezien het ras kan of wil ook hetzelfde , en moet soms net op een andere manier benaderd worden/ aangepakt worden om het juiste resultaat te bereiken.

Hoe is dit nu zo ontstaan: eigenlijk door vraag van veel mensen die bij de reguliere trainingen niet vonden wat ze zochten of omdat ze toch een wat moeilijkere hond hadden waar de trainers geen raad mee wisten. Na jaren lang les gegeven te hebben bij de diverse kynologen clubs, Jachthonden trainingen voor de KNJV was ik gestopt met les geven maar het blijft kriebelen natuurlijk.

 Na een nest pups waarvoor ik zelf als pup kopers dat willen de puppy training organiseer kwam de vraag om door te gaan met de lessen.

Na lang nadenken en zoeken naar een locatie is het dus toch weer van start gegaan , en met veel plezier probeer ik mensen opnieuw te begeleiden en te zorgen dat ze plezier hebben samen met hun hond.

Mocht u meer informatie willen hebben over wat de mogelijkheden zijn voor uw hond en of er plaats is neem dan even contact met mij op.

Foto’s genomen op de training van Woef-Chi