More and more people are interested in gambling at this moment. That’s why it’s so hard to surprise someone with simple games without bonuses and prizes in a casino. The fact is that the numerous gamblers from the different countries crave for freebie. Of course, every player has their favorites among the games, but this does not mean that they are not ready to try something new every time. So, I can’t help but recommend you one of the most popular websites on the internet – book of ra online free. You can choose how to play: laptop or smartphone, both are acceptable. The stylish as well as vivid and original design play no less important role in the site. Don’t forget to compare this site with your personal inquiries and wishes.

Reactie van Eigenaren na het inzetten van kruiden op hun hond

Hier kunt u terug vinden wat de ervaringen zijn van mensen met de kruiden die zijn ingezet op hun honden

 

Het verhaal van Jovi de keeshond

Jovi een grijze wolfskeeshond van bijna 12 jaar is al een aantal jaar bij Anne-Marie in behandeling, Jovi heeft Spondulose op 2 plaatsen waar hij een aantal jaar geleden een behandelin van massage en drukpunt behandeling voor heef gekregen van Anne-Marie

Dit ging een lange tijd heel goed tot hij vorig jaar augustus is aangevallen door een rottweiler en er behoorlijke verwondingen van heeft over gehouden,  rug en nekletsel met blijvend beschadiging aan de wervels en een enorm abces bij zijn staart. Alles ging niet zo lekker en Anne-Marie gaf het advies om bij haar wat Chinese kruiden te komen halen voor de verwondingen , dat afgehaald en hij knapte redelijk op , vlak daarna gingen we op vakantie waar het alleen maar slechter met hem ging , jovi kreeg uitval in de achter poten en lag in zijn eigen urine van incontinent geworden. Pijstilling gaf totaal geen verbetering, terug thuis met Anne-Marie gebeld en die heeft hem behandeld en verder thuis weer aan de  slag , urine verlies verdween en langzaam knapte hij wat op maar niet voldoende.

In December op advies van Anne-Marie over gegaan op Chinese kruiden en na 1 week merkten we wat verbetering en na 3 weken hadden we een hond die zo gek was als een deur hij dacht dat hij weer jong was, super is het gegaan met hem wat een verschil.De kruiden heeft hij 7 weken gebruikt en daana kijken wat het zou gaan doen zonder de kruiden. 8 maanden heeft hij het heel goede gedaan daarna werd het weer minder , nu staat hij blijvend op deze kruiden en we hebben een vrolijke oude hond die het heel goed doet op deze kruiden en zonder pijnstilling.

Anne-Marie Bedankt voor je hulp en knuffels van onze opa Jovi

 

30-01-2013
Kreeg vanavond een hele leuke mail over Brutus een franse buldog met een nekhernia, druk punten in gezet maar nog niet echt het juiste resultaat, ondanks de pijn medicatie van de da toch nog veel klachten en wisselend beeld, besloten om ook Chinese kruiden te gebruiken bij hem.
En de volgende reactie kreeg ik vandaag van zijn baasjes.

Tot nu toe blijken de Chinese kruiden een fantastisch uitkomst!! Hij is al gelijk naar dag 1 beter gaan lopen en nu naar een week lopen we al rondjes met hem en moeten we hem flink afremmen om niet overal weer achteraan te rennen en springen.

 

20-04-2012

Hallo allemaal,
Roos, mijn labrador is bekend met behoorlijk grote poliepen in haar oren. Moet daar regelmatig voor onder narcose om alles weg te laten halen en schoon te spoelen. Daarnaast krijgt zij dan ook nog eens elke dag zalf totdat het weer beter gaat. Je kunt je voorstellen dat het heel pijnlijk is en dat zij inmiddels erg argwanend werd als ik in haar buurt kwam. Gelukkig kreeg ik van Anne-Marie kruiden om maar eens te proberen. Dit wordt gewoon door haar voer gemengd dus daar merkt zij niets van. Omdat zowel het gedrag van haar als zij zich ellendig gaat voelen en het gedrag van haar toen zij opknapte een geleidelijk proces was had ik niet eens in de gaten wat de kruiden deden. Totdat ik een keer op een verjaardag zat te vertellen dat Roos weer zo ondeugend en levendig was geworden en iemand mij vroeg wat er nu anders is. Pas op dat moment had ik door dat de kruiden voor haar werken. Het gaat nu al een poosje goed met Roos. Is tot nu toe niet meer onder narcose geweest. Ik wil daarmee maar zeggen dat er soms ook alternatieven zijn om een kwaal aan te pakken of dragelijker te maken. Ook ik weet niet hoe het verder zal verlopen maar voor nu zijn Roos en ik erg blij. Om het maar niet te hebben over de onkosten die het met zich meebrengt als je telkens daar de dierenarts moet.

13-01-2012

Megan en het gebruik van Chinese kruiden…

Omdat wij met onze Bordeaux Dog Karice bij Anne-Marie een acupressuur therapie volgen, komen de ‘kwaaltjes’ van de andere honden natuurlijk ook ter sprake..

Na een sessie met Karice spraken we onder het genot van een kopje thee over Megan, onze Bordeaux Dog teef van bijna 4 jaar. Haar probleem: Ze wordt naar meerdere pogingen maar niet drachtig. Een keer werd ze drachtig, maar verloor ze haar enige vruchtje. Megan heeft een regelmatige loopsheid, maar soms wel 6/7 af en aan. Anne-Marie gaf me wat drukpunten mee die ik bij haar zou kunnen behandelen en spraken we over het gebruik van Chinese kruiden. Anne-Marie heeft voor ons een kruid uitgezocht die misschien invloed zou kunnen hebben op haar cyclus/ vruchtbaarheid.

Afgesproken dat we het zouden proberen, dus kruiden besteld en zo’n 6 weken, begin september, voor de verwachte loopsheid begonnen met de kruiden. Op 16 oktober werd ze loops en had ze voor het eerst een ‘normale’ loopsheid. Op 5 november hebben we haar laten dekken en waren de kruiden precies op, alles leek te kloppen deze keer.

Terwijl ik dit schrijf liggen er hier 6 heerlijke gezonden puppen in de werpkist en een trotse mama Megan!

Tja zeg het maar hoe het kan, maar ik kan niet anders concluderen dat het heeft gewerkt!

Nogmaals bedankt voor jouw advies in deze Anne-Marie!