More and more people are interested in gambling at this moment. That’s why it’s so hard to surprise someone with simple games without bonuses and prizes in a casino. The fact is that the numerous gamblers from the different countries crave for freebie. Of course, every player has their favorites among the games, but this does not mean that they are not ready to try something new every time. So, I can’t help but recommend you one of the most popular websites on the internet – book of ra online free. You can choose how to play: laptop or smartphone, both are acceptable. The stylish as well as vivid and original design play no less important role in the site. Don’t forget to compare this site with your personal inquiries and wishes.

De behandeling

De meeste mensen komen met hun dier hier heen omdat er vaak geen oorzaak van de klacht te vinden is, bedenk wel ik kan geen ziekte genezen alleen maar ondersteuning bieden. Ik ben ook geen vervanging van de dierenarts maar een aanvulling.

De behandeling die gegeven wordt maakt gebruikt van verschillende technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde. De volgende technieken worden dan ook vaak door elkaar heen gebruikt tijdens een behandeling/sessie namelijk:

eventueel inzet van

We zetten eigenlijk het lichaam aan om het zelfherstellend vermogen te gebruiken

De eerste keer dat u dier in aanraking komt met deze benadering moet hij er wel even aan wennen omdat het iets totaal anders is als wat hij gewend is maar gebleken is dat de meeste dieren na 1 behandeling er zelf om komen vragen .  Een dier is heel gevoelig in zijn waarneming van de energie balans en kan vaak prima aangeven na een aantal keren waar en wat hij behandeld wil hebben.

Dit is altijd heel leuk om te zien en te ervaren.

Het gehele lichaam moet dus in balans zijn om zo goed mogelijk te kunnen presteren, ik probeer dan ook om die balans zo optimaal mogelijk te krijgen met een behandeling. Mijn doel is de blokkades die er in de energie stroom zijn op te heffen, waardoor er weer een goede doorstroming plaats vindt en het lichaam de balans kan herstellen waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen afhankelijk van de aard van de klacht natuurlijk.

Vaak zien we na 3 a 4 behandelingen al een goed resultaat, afhankelijk van de aard van de klachten waar het dier mee kwam en hoe lang hij er al mee rond liep natuurlijk. Ook wordt er enige inzet van de eigenaar gevraagd om stukjes van de behandeling uit te voeren bij het dier om het resultaat wat verkregen wordt ook te onderhouden.

Ik hoor regelmatig terug van de eigenaren dat de dieren energieker zijn, beter eten, minder nerveus, dat de vacht verbeterd, speelser worden eigenlijk dat de hond in zijn geheel veranderd. Ja als je goed in je vel zit dan werkt dat toch op meerdere fronten door.

Maar ook hier geld weer voorkomen is beter dan genezen en onderhouds behandelingen voor er klachten ontstaan zou dus veel beter zijn. Ervaar zelf maar eens wat een massage voor je lijf doet.

Met name honden en paarden die intensief in de sport gebruikt worden te denken valt aan agility, flybal , jacht, fok en show dieren  is het heel zinvol om deze regelmatig een behandeling te laten ondergaan het komt hun prestatie ten goede.

Maar ook huishonden hebben natuurlijk baad bij een onderhoudsbehandeling 1 x per maand.

Overleg altijd met uw dierenarts dat u massage/acupressuur wil gaan laten toepassen op uw dier.

Hoe gaat een behandeling nu in zijn werk

Als u voor de eerste keer komt ga ik u zoveel mogelijk vragen over het dier en de reden van het bezoek. Neem eventueel medicijnen mee of schijf de naam op als het dier ze gebruikt of gebruikt heeft de afgelopen 3 mnd voor het bezoek. Ook wil ik graag een indruk krijgen van zijn bewegingsapparaat en u zult dus ook gevraagd worden om met het dier te lopen / rennen zodat ik een indruk kan krijgen hoe het dier gebouwd is en functioneert. Soms gaat er al een hele geschiedenis van klachten aan vooraf, die vaak handig zijn om te weten.

Tijdens een behandeling is de eigenaar aanwezig, om eventuele vragen te beantwoorden van mijn kant. Maar ook probeer ik zo goed mogelijk aan te geven wat ik merk en voel tijdens een behandeling. Het is mogelijk dat ik tips geef om het dier eventueel zelf verder te behandelen zodat een volgende sessie meer effect zou kunnen hebben. Zeker een eerste keer is het voor het dier erg vreemd en is het resultaat nog niet optimaal. Als de eigenaar dan aan de slag gaat met de tips en uitleg die ik geef kan er in een volgende sessie meer resultaat verwacht worden. Dit komt omdat het dier dan meer bekend is met de manier van aanraking die gebruikt wordt tijdens de behandeling en zich dan sneller ontspant.

Het kan ook zo zijn dat u nog met wat voedingsadviezen weg gaat of dat er ook begonnen gaat worden met Chinese kruiden of  Bach Bloesem therapie al naar gelang het probleem/ klachten. En altijd in overleg.

De totale behandelduur is normaal gezien ongeveer 30- 45 minuten, dit is mede afhankelijk van de hond of het paard als die er geen zin meer in heeft is er ook niets meer te behandelen zo zou het dus kunnen zijn dat de eerste keren de behandeling wat korter is of misschien juist wat langer

We laten dus veel van de hond of het paard afhangen, hoe zijn reactie is op de behandeling en wat wil hij / zij.

      

Mocht u interesse gewekt zijn aarzel dan niet om een afspraak te maken

Ik kan ook bij u aan huis komen voor een behandeling, als u een afspraak maakt zou u er dan voor willen zorgen dat het dier niet net gegeten heeft. Als ik bij u thuis kom of op stal dat het niet etenstijd is voor de dieren, zodat de omgeving zo rustig mogelijk is om er zo voor te zorgen dat de behandeling het meeste effect heeft.

Als u bij mijn langs komt wat met honden vaak goed mogelijk is zorg dan dat hij goed is uitgelaten, niet nat of modderig is.

 

Het beste kunt u via de mail contact met mijn opnemen

Prijs voor een consult is 30 euro, eerste consult 45 euro.

Als ik aan huis moet komen dan komen daar nog reis kosten bij.

De prijs bedraagt 25 cent per km enkele reis

 Anne-Marie