More and more people are interested in gambling at this moment. That’s why it’s so hard to surprise someone with simple games without bonuses and prizes in a casino. The fact is that the numerous gamblers from the different countries crave for freebie. Of course, every player has their favorites among the games, but this does not mean that they are not ready to try something new every time. So, I can’t help but recommend you one of the most popular websites on the internet – book of ra online free. You can choose how to play: laptop or smartphone, both are acceptable. The stylish as well as vivid and original design play no less important role in the site. Don’t forget to compare this site with your personal inquiries and wishes.

Acupressuur voor dieren

 

Acupressuur is ideaal om te gebruiken bij dieren omdat het een zachte niet invasieve methode is, het veroorzaakt geen stress, ongemak of pijn maar levert wel krachtige resultaten. Acupressuur ondersteunt dieren die lijden aan acute aandoeningen of die hestellend zijn van een operatie of letsel. Ook dieren met chronische kwalen kunnen baat hebben bij een acupressuur behandeling. Acupressuur is een prachtige helende methode als een veilige aanvulling op de westerse geneeskunde.

Acupressuur is gebaseerd op Tradionele Chinese Medicijn leer, net zoals acupunctuur en andere vormen van oosterse massage technieken zoals Shiatsu en Tuina kort gezet TCM. Honden, katten en paarden zijn erg gevoelig voor acupressuur behandelingen omdat dieren nog steeds veel contact hebben met hun lichaam. Honden kunnen goed aangeven , of handelen op reacties die ze oppikken in hun lichaam. Katten kunnen vaak nog perfect hun eigen energie in balans houden.

Uw hond heeft het nodig om zijn lichaams energie in balans te houden , of het nu een werk hond (agility, show dog, fok dier) is of gewoon uw huisdier waar u graag mee gaat wandelen. Door de energie balans in het lichaam van uw dier optimaal te houden werkt het preventief ter voorkoming van ziekte , onderhouden van zijn gevoel van goed voelen, en voorkomen / verminderen van gezondheidsproblemen door veroudering .

Door het laten behandelen van u dier preventief doormiddels acupressuur leer ik u ook tijdens een behandeling een aantal punten aan die u zelf kunt toepassen op uw huisdier, dit ter ondersteuning van de behandeling of ter ondersteuning van het gehele proces om de hond in een zo goed mogelijke balans te krijgen en te houden. Ieder dier is uniek dus iedere dier wordt verschillend behandeld en ook de punten die ik mee geeft om het dier verder te helpen zullen uniek zijn voor uw dier op dit moment.

Wanner de balans verder is hersteld kan het dus zo zijn dat u in vervolg behandelingen andere punten mee krijgt om zelf thuis te doen bij uw dier.

Acupressuur is al 1000de jaren oud en brengt verlichting, en optimale balans in uw dier ter voorkoming / en ondersteuning van zijn gehele lichaam.

Conventionele en oosterse medicijn wetenschappelijke studies en klinische observatie hebben aangegeven dat acupressuur invloed kan hebben op de volgende zaken:

 

Billy voor de behandeling heel alert , tijdens de behandeling heel ontspannen

Acupressuur maak gebruik van de meridianen die door het gehele lichaam lopen waar energie door stoomt, wanneer er blokkades in deze meridianen zijn kan er ziekte ontstaan. Er zijn 12 hoofdmeridianen en 2 extra meridianen waar zich acupressuur punten op bevinden die voor behandeling ingezet kunnen worden.

In totaal zijn er wel 360 verschillende punten die ingezet kunnen worden voor diverse soorten klachten.

Elke meridiaan heeft zijn eigen benaming en is gekoppeld aan een bepaald orgaan in het lichaam bijv:

de Hart meridiaan , lever, galblaas enz enz.

Er wordt dus een keuze gemaakt tijdens de behandeling, en doormiddel van voelen kan de therapeut er achter komen welk punt behandeld moet worden. Ook de informatie die van de eigenaar komt is dus belangrijk om een juiste selectie te kunnen maken.

Het kan dus voorkomen dat we van een punt gebruiken voor het mank lopen voor terwijl dit punt dat gebruikt wordt gelegen is in het achter been. Dit heeft dus te maken met de meridiaan, waar hij loopt en welk punt specifiek geschikt is voor bepaalde klachten of het te behandelen lichaam’s deel is zo pijnlijk voor het dier dat er gekozen wordt om juist een punt op afstand in te zetten.

Dit is natuurlijk maar een kleine opsomming over de manier van werken en de theorie er achter.

Maar mocht u interesse gewekt zijn neem dan contact met mij op.

 

Artikelen die over acupressuur over dieren gaan kunt u vinden onder Artikelen